HIGH END INTERIEUR

ALLES ONDER ÉÉN DAK

MAATWERK INTERIEURADVIES

HIGH END INTERIEUR

MAATWERK INTERIEURADVIES

ALLES ONDER ÉÉN DAK

Artifort-fauteuil 500-serie uit de buurt van Eindhoven

Een Artifort-fauteuil uit de 500-serie staat voor ongeëvenaard comfort dat u kunt ervaren in onze showroom in Valkenswaard, nabij Eindhoven. Een fauteuil van Artifort kenmerkt zich door de tijdloze en gedurfde ontwerpen met een ongekend hoge vervaardigingskwaliteit. U profiteert een lange tijd van een fauteuil die zowel op esthetisch als kwalitatief gebied van hoog niveau is.

BEL ONS

MAIL ONS

BEL ONS

MAIL ONS

Uw Artifort-fauteuil uit de 500-serie past bij een chique uitstraling

Artifort is een van de meest exclusieve labels op meubelgebied die u tegenkomt in onze showroom. Deze collectie van exclusieve meubelen is met passie samengesteld. Tijdens ons selectieproces letten wij op de duurzaamheid van de materialen. De Artifort-fauteuil uit de 500-serie uit studio Bloemex voldoet aan onze materiaal- en duurzaamheidscriteria. Schaf bijvoorbeeld een fantastische eetkamerstoel van Artifort aan voor uw keuken. Naast dat u dit exclusieve label binnen ons assortiment vindt, bieden wij ook nog andere chique merken aan. U zit bij ons ook helemaal goed voor Giorgetti-meubelen.

Vraag om meer informatie over meubels van het merk Artifort

Bij ons bent u op de juiste plek voor het kopen van designfauteuils. Een groot voordeel van Bloemex is het feit dat wij alle interieurdienstverlening onder een dak hebben. Zo voorzien wij u graag van interieuradvies op maat over de 500-serie van ons Artifort-fauteuil. Wat uw wensen op interieurgebied ook zijn; wij laten ze voor u in vervulling gaan. U bereikt ons door te bellen naar 040 204 3781 of door te e-mailen naar info@bloemex.nl.

Blijf op de hoogte

ABONNEER OP ONZE NIEUWSBRIEF